home

 

 
Campagneweg 33
4761 RM Zevenbergen
T 0168 - 37 12 70
F 0168 - 37 12 64Contactformulier
Home

 

Beheer en onderhoud van uw installatie

Het onderhouden van installaties zorgt voor een continu functioneren van uw installaties waardoor uw cliënten zicht een echt “thuis” creëren en waardoor de klantwaardering voor u stijgt.

Onderhoud
Voor onderhoud aan uw regelinstallatie, parkeergarage ventilatie en CO/LPG detectie kunt u bij AA systems terecht. Wij hebben hiervoor ervaren en speciaal opgeleide monteurs in dienst zodat elke storing of het onderhoud vlot, betrouwbaar en degelijk wordt uitgevoerd en opgelost. Hiervoor staan standaard onderhoudscontracten ter beschikking, maar wij kunnen ook klant specifieke oplossingen verzorgen. Ook buiten de normale werktijden van het bedrijf zijn wij bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan installaties.

Voor een vast bedrag per jaar verzorgen wij het halfjaarlijks en jaarlijks onderhoud. Dit kan voor bijvoorbeeld regeltechnische installatie, parkeergarage ventilatie en CO/LPG detectie. Indien u een onderhoudscontract heeft, wordt u jaarlijks automatisch door ons gebeld om een afspraak te maken wanneer één van van onze monteurs langs komt. U heeft er dus geen omkijken aan!

Beheer op afstand (BOA)
Het beheer op afstand geeft een snelle en doeltreffende storingsanalyse waardoor storingen snel en adequaat kunnen worden verholpen. Door op afstand setpoints te verstellen en zaken op hand in of uit te zetten, kunnen onnodige kosten worden voorkomen.
De besparing op energiekosten en de snel oplossen van problemen zullen zeer tevreden gebruikers opleveren.
Naast de genoemde voordelen is tevens aantoonbaar dat u optimaal omgaat met energiegebruik. Dit is niet alleen een kosten voordeel maar brengt u ook als milieuvriendelijke organisatie in beeld.

Bij een parkeergarageventilatie installatie en/of een detectiesysteem is het vanuit de nationale regelgeving vereist om bij oplevering een beheerder aangesteld te hebben. Bij woongebouwen is dit dikwijls een moeilijke opgave, doordat dan wellicht een van de toekomstige bewoners als beheerder aangesteld moet worden. AA systems heeft hier een oplossing voor gevonden voor de haar uitgevoerde systemen in de vorm van beheer op afstand middels internet toepassing. De installatie krijgt hierbij een eigen, beveiligd, IP-adres en kan met Internet Explorer op afstand benaderd worden.

Renoveren
Het renoveren van verouderde installaties geeft u de mogelijkheid om alle boven genoemde aspecten in uw panden te verwezenlijken.

Graag zou ik met u verder van gedachten wisselen en met u hierover een afspraak willen maken.